Heb jij een mening? Over de wereldpolitiek? Over hoe we problemen moeten aanpakken? Over hoe we met elkaar om moeten gaan? Maar heb je geen zin in ‘politiek gezeur’? Of denk je dat die ‘grijze mannen in grijze pakken’ zich er toch niets van aantrekken? Laat je mening horen! Ik ga ermee aan de slag en ik zorg dat die grijze mannen naar jou luisteren!

Ik noem mezelf wel een idealistische realist. Ik durf groot te dromen en zet graag een stip op de horizon. Maar ik heb inmiddels ook gezien dat verandering en ontwikkeling met kleine stapjes tegelijk gaat. Mijn idealen blijven onverminderd groot, maar de stappen die ik neem om die idealen werkelijkheid te laten worden zijn concreet, overdacht en realistisch.

Natuurlijk kan ik als Jongerenvertegenwoordiger er niet voor zorgen dat er morgen wereldvrede is. En natuurlijk kan ik er niet voor zorgen dat alle ideeën ineens worden uitgevoerd. Maar ik kan er wél voor zorgen dat jouw ideeën en jouw mening gehoord worden. Ik luister. En ik kan er óók voor zorgen dat er door de ‘grijze mannen in grijze pakken’ naar geluisterd wordt. Daar sta ik voor als Jongerenvertegenwoordiger. Ik luister naar jou en ik geef jou een stem. Want jij kan ook de politiek beïnvloeden. Sterker nog, jij móet dit beïnvloeden. Als wij niets doen, wie dan?

Wie ben ik?

Een idealistische realist die de wereld graag ontdekt én tot een mooiere plek voor een groter aantal mensen maakt. Lees hier meer.

Jongerenvertegenwoordiger

Wij vertegenwoordigen standpunten van jongeren over wereldproblemen en –oplossingen in Nederland én de Verenigde Naties. Lees hier meer.