Er zijn drie dingen waar ik heel gelukkig van word in het leven: harp spelen, schaatsen en de wereld ontdekken. De wereld ontdekken doe ik door veel te lezen, goede films te kijken, hard te studeren, verrassende reizen te maken en exotisch te koken. En ik heb ontdekt: de wereld is best mooi. Maar, de wereld kan vooral nog heel veel mooier. En dat is een vierde passie van mij: de wereld een beetje mooier maken, dichtbij en ver weg.

Van jongs af aan ben ik bezig met hoe ik iets kan bijdragen aan de wereld. Dichtbij, door vrijwilligerswerk bij de Voedselbank Delft. En ver weg, door ontwikkelingsprojecten in India, Malawi en Ghana. Ook in mijn studies in Geschiedenis en Midden-Oostenstudies heb ik steeds gefocust op onderwerpen als internationale politiek, sociale ontwikkeling en armoede. Zo hoop ik de wereld beter te gaan begrijpen, om het uiteindelijk ook beter te maken. Als Jongerenvertegenwoordiger hoop ik de wereld nog meer te ontdekken, om het uiteindelijk een tot mooiere plek voor een groter aantal mensen te maken.

Jongerenvertegenwoordiger

Wij vertegenwoordigen standpunten van jongeren over wereldproblemen en –oplossingen in Nederland én de Verenigde Naties. Lees hier meer.

Namens jou?

Beïnvloedt de wereld. Laat je mening horen. Ik zorg dat er geluisterd wordt. Lees hier meer.